Boekel

KVK Nummer: 40218698

Wedstrijdverslag Mix6E1
21-9-2017  |
Afgelopen zaterdag is de tweede wedstrijd gespeeld tegen E'hoven. Het was een mooie pot! We wisten al vroeg op voorsprong te komen door Goals van Floor! Vervolgens kwam net voor de rust de aansluiter, 2-1. Na de pauze maakte E'hoven 2-2 en vlug daarna 3-2. Boekel bleef goed en rustig spelen en maakte bijna 3-3 (Saar) De scheidsrechter gaf aan dat hij tegen de paal was en keurde hem helaas af! Daarna viel even de concentratie weg, waardoor het 4-2 en uiteindelijk 5-2 werd. We speelden al veel beter dan vorige keer, hielden goed onze positie in de gaten en speelden de bal veelal via de zijkant van het veld. Sven had prima verdedigd en veel ballen tegen gehouden achterin, Pim was balbast en zette goed door! Jur keek goed naar de bal en wist veel aanvallen af te slaan. Julia keepte prima in de eerste helft met een aantal belangrijke reddingen, Saar wist na een blessure het verschil voorin te maken en kwam dichtbij de aansluittreffer, Cherlyn hield mooi het veld breed en won veel duels, Floor was overal te vinden en wist het doel twee keer te vinden en Neeltje liep veel op het middenveld en speelde de bal prima naar voren! Op naar de volgende wedstrijd!