Mini's bij Jongens B1 tegen de jongens B2 uit Helmond.

Zaterdag 11 mei 2019

Een aantal weken geleden kregen wij de vraag of we mini van de maand willen worden. Maar dit keer zou het iets anders dan anders zijn. We mochten de jongens B1 uit Boekel aan komen moedigen. En dit niet alleen maar met z’n drieën!

Natuurlijk willen we dit komen doen! Zeker omdat onze oude trainer, Wessel in dit team speelt. Super trots zijn we op hem!

Zaterdag 11 mei was het dan zo ver. Toen we bij het hockeyveld aankwamen mochten we mee in gaan spelen. Overslaan met de grote jongens. Zelfs de keeper hebben we in mogen slaan! Boekel moest tegen Helmond spelen. Aan het begin van de wedstrijd geven ze elkaar allemaal een handje en wensen ze elkaar een fijne wedstrijd. Ook hier mochten wij aan mee doen. Stoer, zo tussen al die grote jongens! Maar we moeten natuurlijk ook Loena en Rowena niet vergeten! Zij hebben vandaag met de jongens mee gespeeld en wat waren ze goed! Helmond had het erg lastig tegen deze meiden.

Toen de wedstrijd begon, mochten wij de bal afspelen. Met z’n drieën hebben we overgespeeld totdat we bij de keeper van de tegenstander aan kwamen. Het lukte ons om te scoren, knap hé!  Boekel heeft goed gespeeld, het was een leuke  en vooral spannende wedstrijd om naar te kijken. En wat zijn ze snel! En al die ballen, ze komen ontzettend hard! Met de rust was de stand 0-0. Na de rust ging Boekel er weer tegenaan. Jammer genoeg heeft Helmond wel 2 keer gescoord. Maar gelukkig scoorde Loena in de laatste minuten ook nog een goal voor Boekel. 1-2 Verloren maar toch zijn we erg trots op deze jongens! Wat hebben we veel gezien en geleerd. Misschien worden wij later wel net zo goed!

Na de wedstrijd mochten we ieder een ster-speler uitkiezen. Pim heeft voor Gijs gekozen. Hij heeft gezien dat Gijs ontzettend veel ballen van  de tegenstander af heeft gepakt. Erg belangrijk! Ook heeft hij veel mooie kansen gehad. Sven heeft voor Luuk gekozen. Luuk had vaak de bal en kan goed overspelen. Jurre heeft voor een andere Luuk gekozen. Deze Luuk kan ontzettend hard lopen, was binnen een paar seconden van de ene kant naar de andere kant van het veld. Na de foto sessie zijn we naar binnen gegaan. Hier stond ranja voor ons klaar. Als verrassing hebben we ook nog een zakje chips, een hockey bal en een mini van de maand T-shirt gekregen. Deze gaan we natuurlijk tijdens onze eerste eigen training aandoen. Dank jullie wel dat we bij jullie de mini van de maand mochten zijn. We hebben ontzettend genoten!