Agenda
13-5  Vriendjes en vriendinnetjes training
14-5  Jongenstraining
4-6  Jongenstraining
15-6  Slotdag voor MO8-MO9-MO10
24-6  Ouder-kind wedstrijden 24 juni 2024
Hele agenda
Inloggen
Lid
ww
Vergeten? Klik hier
Code aanvragen op
 
Lid worden
Klik hier om een proeflidmaatschap aan te vragen bij Hockey Club Boekel.
 
Contact
Bezoekadres
HC Boekel
Waterval 1
Boekel
(0492) 32 44 54
Postadres
Torenveld 8
5427 JJ
Boekel

KVK Nummer: 40218698
 
Sjors sportief activiteit voor groep 1-2
23-5-2020  | 

De hockeytrainingen zijn weer gestart en dat betekent ook dat de Sjors Sportief activiteiten kunnen worden opgepakt. Voor kinderen het ideale moment om even lekker te bewegen, een spelletje te spelen en te ervaren wat hockeyen is. De trainingen voor de kinderen uit groep 1 en 2 gaan plaatsvinden op zaterdagochtend van 9.00-9.45 uur en worden gegeven door Willion Rijkers. De trainingen vinden plaats bij de Hockeyclub op Waterval 1. We vragen wel even om je aan te melden bij Willion via [email protected]

 Op de volgende dagen is de Sjors Sportief training:

Zaterdag 30 mei

Zaterdag 6 juni

Zaterdag 13 juni

Uiteraard vinden deze trainingen plaats volgens de richtlijnen van het RIVM. We willen daarbij vragen om kinderen met ziekteverschijnselen af te melden voor de training. Daarnaast vragen wij kinderen om vooraf thuis naar het toilet te gaan, zelf een bidon mee te nemen en ouders mogen de training (helaas) niet bijwonen. Voor meer informatie verwijs ik jullie naar het protocol op onze site (www.hcboekel.nl). 

Mochten er nog klasgenoten of andere vriendjes/vriendinnetjes mee willen doen dan mag dat natuurlijk. Een aanmelding d.m.v. een e-mail naar Willion, zaalhockey@hcboekel,  is voldoende. 


terug naar vorige scherm
Handige links
Hoofdsponsoren
Sponsoren
Vandaag jarig
Roos van der Burgt
Jill van Haandel